esmaspäev, 23. november 2009

Tagasiside

Eesmärk oli pigem ülevaate saamine, mille kursuse toimumise ajal ka sain. Proovisin läbi erinevaid mobiili tarkvarasid, millest oma töös hakkan arvatavasti kasutama Snaptu´t ja juba kasutan aktiivselt Opera mini´t.

Kursuse ülesehitus: kahjuks esimene kontktpäev ei toimunud. Seetõttu ei suutnud teemaga päris iseseisvalt toimetama hakata ja tähtajad möödusid ülikiiresti. Ajaplaneerimisega jäin sellel kursusel küll hätta. teine kontaktpäev tundus kirjelduste järgi huvipakkuv ja põnev, kuid terve tööpäev  taas Tallinna jaoks ei olnud vabaks võimalik teha. Seetõttu kursusel osalejatega ühist kogukonna tunnet ei tekkinud. käisin küll blogisid lugemas, kuid kuna ma kodutöödega ei jõudnud õigel ajal toime tulla, siis teiste omasid varem kommenteerida ei usaldanud :).

Tehnilisest poolest

iCampus - harjumatu keskkond. Minu jaoks ei olnud kasutajasõbralik. Kui proovisin endale oma lehele struktuuri luua, jäin hätta. Ei suutnud funktsionaalsust piisavalt ära kasutada, et Dashboard endale ülevaatlikuks teha. Seetõttu lõin eraldi lehe Netvibe, kuhu proovisin kondada kursuse lehed (Wikiversity, ICampus, LeMill), kursusel osalejate blogid. RSS töötas vaid neil blogidel, mis olid väljaspool iCampust.

Wikiversity - vaatasin vaid osalejate nimekirja blogide aadressidega ja aine struktuuri.

Üldkokkuvõttes jäin kursusega rahule, sest endale püstitatud eesmärgid said täidetud, leidsin huvitavaid vahendeid ja mõtteid, mida edaspidises õppetöös kasutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar